Erola

Saturday, January 19, 2008

Loosing my religon

















... and my patience too!


Avui, després de fer-los un examen als alumnes, tenia preparada una activitat basada amb R.E.M. Loosing my Religion.

Tot estava a punt, els alumnes, l'ordinador, els cables, el projector, en fi, fins que arribat al moment clau, encenc el projector, surt una llum blava projectada a la pissarra i .... tots esperavem veure-hi el famós Desktop de l'ordinador ... i res de res ... bé, he pensat, don't worry, només tens 30 alumnes pendents de tu, un divendres a les vuit del vespre, gent que estudien i treballen i han fet l'esforc de venir a classe per fer un examen, i que en aquells moment estan esperant que el maleit projector dongui la senyal correcta per poder comencar l'activitat que t'has preparat unes hores abans !!

Doncs, res de res, la llum blava continuava sent allí però 'escriptori de l'ordinador no apareixia ni en pintura ... després de molts intents i ajuts altruistes dels alumnes, he decidit plegar i dir-los 'I am really sorry but as you can see it doesn't work! So feel free to go home and have a nice weekend'


Un cop sola a la classe i amb l'ajut d'una de les meves col.legues, ho hem tornat a intentar i quina ha estat la nostra sorpres quan hem vist que:

primer: sobretot s'ha d'encendre primer el beamer i després l'ordinador, no tot alhora


segon: un cop funcioni el beamer, encén l'ordinador i llavors acciones una tecla fantàstica anomenada fn f4 (depén del laptop, és clar) que et deixa la pantalla en negre però apareix alhora comenca a projectar miraculosament el Desktop a la pissarra!!!


Murphy's Law? it might be, però la veritat és que verdaderament hem perdut 'our religion' not believeing in high technology anymore.
Per no quedar-nos amb mal gust de boca, no linkarem al 'Loosing my religion' globalment famós sinó als escocesos Franz Ferdinand, diguem que també famosos.

http://www.youtube.com/watch?v=bauwtm4k36s


Enjoy it.
Cheers.

PS: xsona, sí et dono permís per linkar.


3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

conyi, aquest videu de FF és la monda. Començo a pensar en sèriu que la canalleta aquesta es fot dels Smiths amb ganes. Baidegüei, aquest post means que el router funciona?? :-D
Tornant als núvols, la que escolto de REM: At my most beautiful.

2:34 AM  
Blogger Carme said...

Buf!!! Quina ràbia!!! Després de preparar-ho tot... que no funcioni!!! Shit little parrot!!!

2:20 PM  
Blogger jojinus said...

de fet aquestes coses pasen més sovint del que nosaltres voldríem!
no t´amoïnis,i segueix penjant musiqueta xula com aquesta!

3:07 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home