Erola

Tuesday, August 14, 2007

Die kleine Maus


Gràcies al meravellosos reflexes de la Mitu i al treball en equip del Marschall, la Is i l'Anel, finalment hem pogut desallotjar l'Okupa que tenia al pis desde ??? I don't know sé i prefereixo no saber-ho ... un ratolinet vivia a casa, molt bonic això sí, petitet, griset, una monada .... a la nit fins i tot feia sorollets "cric, crac, cric, cra" mentre es menjava una bossa de plàstic.

En fi, que el pobre bitxet ha sortit literalment volant de la terrassa cap al bell mig del camp de fútbol, espero que hagi sobreviscut el llancament!

Apa siau

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

NOTA DE PREMSA:

La Coordinadora radical per la dignitat de ratolins, rates i altres insectes per un habitatge com cal comunica:

1.- Que l'acte realitzat per la senyora Erola amb altres elements alforgencs, reclama justicia.

2.- Que el col.lectiu rates de claveguera, ha decidit ocupar de manera permanet, la casa de de la senyora Erola i la nostra coordinadora radical, vol fer-hi un hostal de mosquits migratoris.

8:49 AM  
Blogger Carme said...

A mi em va passar en un bed and breakfast: tota la nit sentint sorollets de plàstic i l'endemà vaig veure la sorpresa. El molt cabrón s'havia menjat el meu esmorzar!!!

4:53 PM  
Anonymous Anonymous said...

Bé, el millor de tot... és que el ratolinet tenia germanets, per tant, la casa continua OKUPADA... :-) Haurem de tornar a organitzar una altra cacera... :-)

9:18 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home