Erola

Wednesday, June 25, 2008

És l'hora de la veritat




En moments clau, què més que tenir els amics a prop? i no cal tenir-los a 10 km o a dos carrers, també els pots tenir a 1500 KM de distància, com hem pogut demostrar. La casualitat ha volgut que una gran amiga meva, la Bàrbara es casi el mateix dia que jo tinc la primera prova d'aquestes opos que ja comencen a tocar la moral. En fi, ella té cita a l'ajuntament de Múnic el divendres a tres de deu del matí, jo a l'insti Montserrat de Bcn a les 10! una es casa, l'altra s'examina. Una a Múnic, l'altra a Barcelona. Si m'haguéssin dit fa 3 anys que ens trobariem les dues en aquesta situació, el mateix dia a la mateixa hora no m'ho hauria cregut mai! Més haviat hauria apostat una cervesilla a que aquell dia aniria amb metro al seu casament! però les coses canvien i les persones, amb l'entorn, també. Fa tres anys ningú m'hauria dit que viuria a alforja, en fi, que seria a CAT. Serà que el destí ho tenia previst així? no, no hi crec en el destí, el destí se'l fa un mateix ...i les casualitats estan a l'ordre del dia, no cal busar-li explicacions, tot és relatiu, tot passa, panta rei.

Moltes felicitats bàrbara i niels.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Oye, Mina me ha contado que saliste con buen cuerpo de los exámenes. Espero que haya suerte con los resultados; por lo menos la experiencia habrá servido para ver que las oposiciones no son misión imposible.
Intentaré dir coses en català, pero estoy aprendiendo y me da corte.

10:52 AM  
Blogger Erola said...

hola morenita, merci pel comentari. De que coneixes la Mina?

Records,

erola

11:17 AM  
Blogger Mina Nabona-Jassans said...

Hola,

Amb la morenita ens coneixem de les biblioteques de la UAB. Aquests dies entre un amic comú, en Michael Hazelcatkin, i jo la vam animar perquè creés un blog.

És molt vergonyosa i bona gent :-)

5:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hola,

Mina me ayuda con un blog de nueva creación junto con Mike. Para mí es una forma de culturizarme un poco y me hace pensar, por ejemplo cómo funcionan las comunidades en internet, si son sitios cerrados o se puede acceder a ellos aunque no conozcas de entrada a la gente.
Perdón, este comentario quizás debería ser un post en mi blog :D

Te sigo leyendo.

9:29 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home