Erola

Saturday, May 17, 2008

Time

hora: 12:13

Ja sé que em direu que el "no tinc temps" d'actualitzar el blog és una excusa de mal pagador, però creieu-me que és veritat.

Això del temps és, com diu el Xavi al seu blog, és tan elàstic i tan poc quantificable que, en fi, què us haig de dir, ja ho sabeu com va això.

Vull que el temps passi ràpid i arribi el mes de Juliol i comenci i s'acabi aviat aquest calvari de les opos; d'altra banda, com que no tinc temps d'estudiar, vull que passi a poc a poc per, evidentment, tenir més TEMPS per estudiar!!

Amb què quedem erolilla?

Doncs que un cop acabat el procés de (de)-selecció, espero anar al concert del Bruce a barna, passejar-me per Wien, tornar a veure l'estimat Danubi blau i fer-la petar fins tard.

Us deixo amb un clàssic de Pink Floyd que, us aviso, dura 6 minuts, per si no teniu temps d'escoltar-lo!




hora: 12:28

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Morrissey al FIB el 20 de juliol (i Leonard Cohen també). Per qui s'animi. Estic indecisa i tampoc sé on pararé, aquell dia.

3:51 PM  
Blogger Erola said...

compta amb mi, si és que ja he acabat!!!
smuack

4:49 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ho podem considerar... de tota manera aquest parell em fan més por que una pedregada: comprarem el passi i dies més tard suspendran el concert...
Encara queden 60 dies. Voto per decidir a última hora. Gnarls Barkley, que actuen el 19, també fan il·lu.
Aniríem a acampar-hi un parell de dies, per exemple?

4:28 PM  
Blogger Erola said...

au, a madrid! a última hora, ok.

9:30 AM  
Blogger Carme said...

Sí, de temps sempre ens en falta, però si els dies fossin més llargs, faríem més coses i encara ens en faltaria, jejeje!!!

1:29 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home